Scroll Top
PALVELUT

Tarjoan kieli-, käännös-, viestintä- ja koulutuspalveluita monenlaisiin yksityishenkilöiden ja yritysten tarpeisiin henkilökohtaisella otteella.

KÄÄNNÖKSET
en–fi, fi–en

• Markkinointiviestintä, matkailu, kulttuuri, koulutus jne.
• Verkkosivut, esitteet, artikkelit, tiedotteet, tuotepakkaukset, mainos- ja markkinointitekstit, ansioluettelot, opinnäytetöiden tiivistelmät yms.
• Kirjallisuuden suomentaminen
• Audiovisuaalinen kääntäminen (tekstitys)

Käännöksiä tarvitaan monenlaisiin eri tarkoituksiin. Käännöksissä on tärkeää välittää alkuperäisen tekstin viesti toisella kielellä uudelle kohderyhmälle. Käännöksen oikeellisuus, virheetön ja luonteva kieli sekä tilanteeseen sopiva tyyli takaavat, että myös käännös palvelee tarkoitustaan ja sitä on miellyttävä lukea. Tiedonhaku ja faktojen tarkistus ovat luontainen osa työprosessia. Jos siis tarvitset suomennoksen englanninkielisestä materiaalista tai käännöksiä suomesta englanniksi, ota yhteyttä!

TEKSTINTUOTANTO
copywriting

• Tarpeisiisi räätälöity tekstintuotanto suomeksi ja englanniksi.
• Verkkosivut, esitteet, uutiskirjeet, blogipostaukset, sisältömarkkinointi yms.

Kiinnostava, sujuva, oivaltava ja tarkoitustaan palveleva viestintä on merkittävä osa yrityksen brändimielikuvan rakentumista. Sopiva tyyli, tarpeellinen asiasisältö ja tinkimätön oikeakielisyys muodostavat voittoisan kokonaisuuden, joka lisää mielikuvaa yrityksestä uskottavana ja kiinnostusta herättävänä toimijana. Osaan poimia olennaisimman yrityksestäsi, tuotteestasi tai palvelustasi sekä ideoistasi ja työstää sen yhtenäiseksi ja tehokkaaksi tekstiksi, joka välittää viestisi sinun yleisöllesi juuri sinun tyylilläsi. Ota yhteyttä ja jaa rohkeasti visiosi kanssani!

TEKSTINHUOLTO
oikoluku ja editointi


• Tekstin oikeinkirjoituksen, kieliopin, rakenteiden, sanaston ja tyylin hiominen.
• Kaikenlainen teksteihin liittyvä konsultointityö.

Kirjoittamasi tekstit luovat mielikuvaa sinusta toimijana. Kielellisesti virheetön ja sujuva, jäsentelyltään luistava, sisällöltään ymmärrettävä ja tyyliltään sopiva teksti lisää uskottavuuttasi ja kiinnostavuuttasi. Tarvitsetpa sitten kevyttä pilkunviilausta tai syvällisempää stilisointia, ota yhteyttä, niin hiotaan tekstisi huippukuntoon!

KIELIKOULUTUS
yleis- ja ammattienglanti


• Englannin kielen yksityis- ja pienryhmäopetusta yleiskielessä ja eri alojen ammattikielessä.
• Suomen ja englannin kielen työpajat.

Tarjoan räätälöityjä kielikoulutuksia juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin. Kanssani voit raapia ruosteet jo opitusta, opiskella kielen perusteita, harjoitella keskustelutaitoja, treenata ääntämistä, hioa tekstinkirjoitusta tai omaksua oman alasi sanastoa rennossa, sallivassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Opetus voi tapahtua yksin tai pienryhmässä. Kerro tarpeesi, niin rakennetaan juuri sinulle parhaiten sopiva kokonaisuus!