Scroll Top
MINUSTA

Olen kieli-, käännös- ja viestintäpalveluita tarjoava freelancer, koulutukseltani filosofian maisteri. Valmistuin vuonna 2006 Tampereen yliopistosta, jossa pääaineenani oli englannin kielen kääntäminen ja tulkkaus. Englannin- ja suomenkielisten käännös- ja viestintäopintojen lisäksi opiskelin kulttuurienvälistä viestintää, Pohjois-Amerikan tutkimusta ja espanjalaista filologiaa. Olen työskennellyt alallani opiskeluajoista lähtien ja siten kerryttänyt paljon kokemusta monenlaisista projekteista eri aloilta.

Tyyppinä olen utelias, asioista selvää ottava, innostuva ja huumorintajuinen. Asioihin suhtaudun niiden vaatimalla vakavuudella, mutta ryppyotsaisuutta välttelen. Vapaa-ajallani olen intohimoinen matkailija. Viihdyn yhtä hyvin mökkinuotiolla Päijänteellä, safarilla Serengetissä kuin izakaya-illallisella Tokiossa.

Tarjoan palveluitani yksityishenkilöille ja yrityksille. Teen myös yhteistyötä mainos- ja viestintätoimistojen kanssa. Tarvittaessa kykenen reagoimaan tarpeisiisi nopeasti. Olen joustava, täsmällinen, yhteistyökykyinen ja mukava kumppani niin pieniin kuin suuriinkin projekteihisi. Ota siis yhteyttä, kun kaipaat osaavan kielityöläisen apua!

Kääntäjä | Copywriter – Laura Haavisto
Ota yhteyttä – Laura Haavisto

YHTEYSTIEDOT
viestisi välittäjä

LAURA HAAVISTO

Puhelin040 588 1751
Sähköposti laura@laurahaavisto.fi
LinkedIn
Y-tunnus: 2284107-0